خشونت پلیس در مبارزه با بدحجابی
نیروهای انتظامی همچنان در برخورد با بدحجابی به خشونت روی می آورند.این در حالیست که فرمانده نیروی انتظامی، برخورد خشن را نفی کرده است. نیروی انتظامی معتقد است این اقدامات برای سالمسازی اخلاقی جامعه است در حالی که مأموران مرد پلیس به خود اجازه می دهند به زنان و دختران بخاطر حجاب دست بزنند و ضرب و شتم کنند که امری خلاف اسلام است
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
به بهانه آنچه مبارزه با فساد می خوانید
ـ۶۶ کلیک
khalvatetanhai.blogspot.com
باز نشستم پای اینترنت و اشکهام گوله گوله اومد پایین. من از هیچ رذل و اوباشی دفاع نمی کنم که کم رذل و اوباش ندیدم. به بهانه آنچه مبارزه با فساد می خوانید جناب آقای احمدی نژاد من بچه ایرانم ۸ سال از عمرم و خارج گذروندم ولی هنو ز ایرونیم.هنوز اخبار ایران و بیشتر از کشوری که توش زندگی می کنم دنبال می کنم. هنوز مردم اون ملکت برام مهمترن. شاید چون احمقم چون مملکت و دولت و خیلی از اون ملت بهم نشون دادن خشونت واقعی یعنی چی. بچگیم گره خورده با انقلابه. انقدر خونه مغشوش و متشنج بود که لحظه به لجظه طفولیتم و به خاطر دارم. گفتیم انقلاب شد و همه چی خوب میشه. تمام چند سال بعد از انقلاب به ترس از اعدام و زندونی شدن عزیزانم گذشت. که خب لطفتون شامل حال یکی شد و اعدامش کردید. جاش بهتره دلم نمی خواست ببینه امروز توحش رو به حد اعلا رسوندین.سالم به عنوان زندانی سیاسی وارد زندان می شدن و بعد از چند ماه روی صندلی چرخدار بودن . حتما به خاطر ناز ونوازش بود.پسر بچه یک سال و نیمه و مادرش آزاد شدن. من ۱۰ ساله بودم. پسر بچه کوچولو با دیدن هر شخص ریشو توی فامیل به رعشه مییفتاد و اولین کسی که بغل دستش بود می پرید
رذیلت نیروی مثلا حافظ جامعه . . .
ـ۳۴ کلیک
morimiri.blogfa.com
تهران ، میدان هفت تیر ، حجاب ، اسلام ، دختر ، ایران ، نیروی انتظامی. برآیند تمام این کلمات می شود خون و توحش و اوباش گری پلیس . وامصیبتا ....
با حجاب یا بد حجاب
ـ۱۵۰ کلیک
iranianredwine.blogfa.com
از وقتی که این عکس رو دیدم نمی تونم بگم این خانم با حجاب است یا بد حجاب ؟ شاید هم سبک جدیدی است که ما خبر نداریم .
مرحله جديد پروژه 'ارتقاء امنيت اجتماعى' : انهدام خورده سارقان !
ـ۱۰ کلیک
www.baztab.ir
جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه پس از اجرای سه موضوع از طرح ارتقاء امنیت اجتماعی 19 درصد سرقت لوازم خودرو کاهش یافته است ، اظهار داشت برخورد با سارقان خرد مرحله بعدی طرح ارتقاء امنیت اجتماعی خواهد بود.
۱۴هزار نفر دستگير، 67 هزار نفر تذکر!(نتيجه يک ماه طرح مبارزه با بدحجابي در 10 استان)
ـ۲۷ کلیک
www.roozonline.com
يک ماه پس از آغاز طرح مبارزه با بدحجابي در استان ها که با يک هفته تاخير نسبت به تهران آغاز شد، مقامات انتظامي برخي از استان ها آمارهائي از دستگيري و تذکر به زنان و مردان بدحجاب و پلمپ واحدهاي صنفي ارائه کردند. بر اساس گزارشهائي که در اين خصوص در خبرگزاريهاي رسمي انتشار يافت 14635 زن و مرد در 10 استان اصفهان، کردستان، اردبيل، مازندران، گيلان، خراسان شمالي، مرکزي، سمنان، خوزستان، فارس و فرودگاه ها و ايستگاه هاي قطار دستگير شدند و 67 هزار نفر نيز به خاطر پوشش خود تذکر دريافت کردند.
جلادان و مردم
ـ۱۴ کلیک
pooya.wordpress.com
تما به ياد داريد توي كارتونها و يا فيلم هاي قديمي كه در حكومتهاي بد جلادي بود كه صورتش پيدا نبود و گناهكاران رو در ميدان شهر مجازات ميكرد تا براي ديگران درس عبرت بشه! در آخر فيلم هم مردم با شورش و هر چيزي مثل اون حكومت رو از پا درمياوردند و همه به خوبي و خوشي زندگي ميكردند! ديروز از ماهواره قطعه فيلمي رو ديدم كه مربوط به دستگيري اراذل اوباش بود! كاملا شبيه به همون جلادايي بودن كه تو فيلما ميديديم...
ریش سردار بلند است
ـ۲۵۳ کلیک
bavar.persianblog.com
می شود نگاه کرد به صورت های خونین و بدن های در هم کوفته و حرمان بر باد رفته زنان مان و یک سره نیروی انتظامی را کوبید و کوبید.برای سردارش نوشت که شرم بر تو باد که مامورانت مردمان شهرمان را با "دشمنان پشت خاکریز رو به رویی" اشتباه گرفته اند...
يادآوري دو اشتباه بزرگ و يك تشكر به خاطر رفتار درست!
ـ۱۲ کلیک
www.goftamgoft.com
وظیفه ی مدنی» ما ایجاب می کند که از طریق «تشویق» آنهایی که رفتاری خردمندانه مرتکب شده اند یا «گوشزد کردن» اشتباهاتی که مرتکب شده اند؛ به جامعه ای که در آن زندگی می کنیم صورت دلپذیرتری بدهیم. مهم نیست آنکه تشویق می شود یا توبیخ؛ چه کسی باشد. یکی از «ما» باشد یا یکی از «آنها». آنچه اهمیت دارد این است که هیچ رفتار درستی بی پاداش نماند. همچنانکه هیچ خطایی نادیده گرفته نشود.
موبایل در ایران: رسانه ای برای گزارشگری : امید حبیبی نیا
ـ۱۵ کلیک
omidh.blogfa.com
مطلبی که چند ساعت بعد از انتشار از روی سایت فارسی بی بی سی حذف شد! نویسنده در این مقاله می گوید: با رواج موبایل های دوربین دار در ایران، فیلم و عکس های درگیریها و وقایع اجتماعی مانند "طرح مبارزه با بدحجابی" در دسترس همگان قرار گرفت و حتی از شبکه های تلویزیونی جهانی مانند بی بی سی و سی ان ان نیز پخش شد: "در تازه ترین مورد از این گونه فیلم ها و عکس هایی که توسط گوشی های موبایل گرفته شده است، سایت های اینترنتی و وبلاگ های فارسی، تصاویری از دختر جوانی را منتشر کرده اند که ظاهرا در برخورد با نیروی انتظامی صورتش خونین شده است. گفته می شود که این دختر در میدان هفت تیر تهران، مشغول تصویربرداری از برخورد خشن پلیس با چند دختر دیگر به دلیل آنچه مقامات جمهوری اسلامی آن را"بدحجابی" می خوانند بوده است که خود مورد حمله پلیس قرار گرفته و با دخالت مردم از صحنه درگیری خارج می شود، در همین زمان شاهد دیگری با استفاده دوربین موبایلش از همین صحنه عکس می گیرد."