بازداشت مديرعامل پرشينبلاگ
مهدی پوترابی -مديرعامل پرشينبلاگ- صبح يکشنبه 22 ارديبهشت بازداشت شد. به گزارش رجانيوز، ارتباط مشکوک مهدی بوترابی با برخی عناصر ايرانی شاغل مؤسسات نومحافظهكار آمريکايی از جمله اتهامات بوترابی است.
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
صدای آمریکا : گفتگو با يک وبلاگ نويس درباره بازداشت مدير عامل پرشين بلاگ
ـ۳ کلیک
www.voanews.com
بازداشت آقای بوترابی ناشی از آن بغضی است که جريان دولت و جريانی که الان جمهوری اسلامی را در دست گرفته، از نوع فعاليت آقای بوترابی داشتند، و اينها نگرانيشان از فضايی بوده که به هر جهت «پرشين بلاگ» به عنوان بخش خدمات اطلاع رسانی که در وبلاگ بوده، انجام می داده. طبيعی است که با فردی که مسئول يک موسسه ای هست که در حدود هشتصد هزار وبلاگ فارسی را پشتيبانی می کند، که از اين هشتصد هزار قريب دويست هزار تا از فعالترين وبلاگهای فارسی هستند که تا کنون عليرغم تمام زد و بندها و ساز و کارهايی که جمهوری اسلامی تشکيل داده، اعم از فيلترينگ، اعم از شناسايی و يا سامانه ای که بخواهد برای وبلاگها انجام بدهد، تا کنون نتوانسته جلوی پديده ی وبلاگ نويسی را در ايران بگيرد. خوب اينها بعد از اينکه وبلاگنويس ها را بازداشت کردند، بعد از اينکه همه ی اين طرحهايی که به قول خودشان، برای کنترل کردن وبلاگ نويسها داشته اند، من احساس می کنم که اين بار تصميم گرفتند که اصلاً بيايند و خود سرچشمه را بزنند و سراغ بزرگترين کمپانی آمدند که بزرگترين خدمات وبلاگ نويسی فارسی را ارائه ميدهد. من احساس می کنم اصلی ترين اتهام آقای بوترابی همين است. طبيعی است که با فردی که مسئول يک موسسه ای هست که در حدود هشتصد هزار وبلاگ فارسی را پشتيبانی می کند، که از اين هشتصد هزار قريب دويست هزار تا از فعالترين وبلاگهای فارسی هستند که تا کنون عليرغم تمام زد و بندها و ساز و کارهايی که جمهوری اسلامی تشکيل داده، اعم از فيلترينگ، اعم از شناسايی و يا سامانه ای که بخواهد برای وبلاگها انجام بدهد، تا کنون نتوانسته جلوی پديده ی وبلاگ نويسی را در ايران بگيرد. خوب اينها بعد از اينکه وبلاگنويس ها را بازداشت کردند، بعد از اينکه همه ی اين طرحهايی که به قول خودشان، برای کنترل کردن وبلاگ نويسها داشته اند، من احساس می کنم که اين بار تصميم گرفتند که اصلاً بيايند و خود سرچشمه را بزنند و سراغ بزرگترين کمپانی آمدند که بزرگترين خدمات وبلاگ نويسی فارسی را ارائه ميدهد. من احساس می کنم اصلی ترين اتهام آقای بوترابی همين است. طبيعی است که با فردی که مسئول يک موسسه ای هست که در حدود هشتصد هزار وبلاگ فارسی را پشتيبانی می کند، که از اين هشتصد هزار قريب دويست هزار تا از فعالترين وبلاگهای فارسی هستند که تا کنون عليرغم تمام زد و بندها و ساز و کارهايی که ...
جای تاسف است که مدير بزرگترين و موثرترين سايت ميزبان وبلاگها بدون هيچ مدرك و دليلي دستگیرشود.
ـ۸ کلیک
mojehbartar.parsiblog.com
يك مدت بود كه از اين دنياي مجازي كناره گرفته بودم و دلم نمي خواست به وبلاگ نويسي ادامه بدم چون ديدم كه تو اين كشور به فكر و انديشه بهايي داده نميشه ولي با شنيدن خبر دستگيري آقاي بوترابي شوكه شدم و تصميم گرفتم بخاطر ايشان هم كه شده وبلاگ را فعال كنم . دوستان به نظر شما جاي تاسف نيست كه يكي از كسانيكه در ارتقاء ايران در وبلاگ نويسي نقش موثر داشته بدون دليل دستگير بشه . باز هم آزادي در تنگنا قرار گرفت . دكتر بوترابي كسي هست كه من دلبستگي خاصي به ايشان دارم و هميشه از خواندن مطالبش لذت مي برم و درس مي گيرم .....
آیا دستگیری بوترابی سیاسی بود ؟ عکس (بوترابی و خاتمی)
ـ۸۵ کلیک
40cheragh.org
عکسی که همه چیز را نشان می دهد . و دلایل تخریب های سایت رجا نیور ( وابسته به فاطمه رجبی ) را علیه بوترابی عیان می کند. همانطور که قبل به چهره های دیگر اصلاح طلب از جمله خاتمی هتاکی کردند . این بار نوبت بوترابی و بزرگترین سرویس دهنده ی وبلاگ فارسی است و سیل تخریب های افراط گرایان ..
حنیف مزروعی ( روزنامه نگار اصلاح طلب):امیدوارم بوترابی آزاد شود.
ـ۱۰ کلیک
hanif.ir
حنیف مزروعی : مهدي بوترابي مديرعامل گروه سايتهاي پرشين بلاگ، با توجه به شناختي كه از دور و نزديك به وي دارم فردي خوشفكر در اين زمينه بود، اميدوارم هرچه سريعتر به ميان خانواده اش باز گردد.
نگران مهدی ام ( گفتنی های فرشاد ابراهیمی )
ـ۱۴۴ کلیک
farshadebrahimi.blogspot.com
بيش از دو هفته اي از بازداشت دوست عزيزم دکترمهدي بوترابی، مي گذرد وراي اينكه مدتي از اين دو هفته را در سفر بودم اما تا كنون به صلاح نمي دانستم در اين باره بنويسم چون احساس كردم به دلايلي حمايت ما و از جمله من اينور آبي براي او گران تمام شود بخصوص كه در اتهام وي نيز اتهاماتي مشابه هم داريم
روایتی چند از دکتر بوترابی
ـ۲۱ کلیک
www.persianblog.com
زنگ زدم دفتر آریا گستر ( خیلیها به اشتباه دكتر بوترابی رو مدیر عامل پرشین بلاگ می دونن ولی خود دكتر همیشه با غرور از مدیر عامل آریا گستر بودن می گفت ، آریا گستری كه پرشین بلاگ یكی از زیر مجموعه هاشه ) ، از وقتی دكتر رو گرفتن همسرشون به آریا گستر می ره ...
برای آزادی بوترابی (مدیرعامل پرشین بلاگ) این لوگو را در وبلاگتان قرار دهید
ـ۱۱۹ کلیک
www.persianblog.com
اعتراض کاربران پرشین بلاگ به بازداشت مدیر عامل این سایت
ـ۲۳ کلیک
www.ilna.ir
بازداشت آقاي بوترابي بدون توضيح هيچ منبع موثقي آن هم بعد از انتشار خبر بازداشت وي توسط منابع مختلف خبري، شائبه اهداف و اغراض غيرمستقميمي در اين كار را به ذهن متبادر ميكند. ما كاربران دهكده پرشينبلاگ ساكن جزيره فارسزبانهاي دنياي مجازي بدينوسيله ضمن اعلام انتقاد رسمي خود نسبت به عدم تببين ابهامات موجود در اين زمينه براي پايان دادن به سيل شايعات(كه تا قبل از اثبات قانوني آنها موهوم قلمداد ميشوند)، متذكر ميشويم كه اين سير صعودي شايعهپراكني در اذهان بلاگران تاثيري نداشته و اجازه نخواهيم داد تاثير رواني طرح ساماندهي سايتها و وبلاگها كه عقيم ماند، با اين دستاويز، ادامه يافته و دوباره زنده شود.
دستگیری بوترابی و سرنوشت وبلاگ نویسی در ایران / محمد علی ابطحی
ـ۱۲۶ کلیک
www.webneveshteha.com
به سرنوشت وبلاگ نویسی در ایران می اندیشیدم. بوترابی با علاقه شخصی مدیریت سایتی را بر عهده گرفته است که در آن حدود ۷۸۰ هزار وبلاگ فارسی وجود دارد که ۱۷۰ هزار تای آن فعالند. این یک سرمایه بزرگی است که ۱۷۰ هزار ایرانی مشغول تولید نوشته فارسی هستند. کمترین کار وبلاگ نویسی گسترش زبان فارسی است. با این فشارها، اگر آقای بوترابی عزیزمان پس از آزادی از زندان عطای وبلاگ را به لقای آن بخشید و در اثر نگرانی از این نوع رفتارها، چهار پنج تا حوزه دیگری که با سرمایه گذاری شخصی این سرزمین را در اختیار وبلاگ نویسان قرار داده اند، تصمیم بگیرند آن را تعطیل کنند، چه به سر این همه تولیدات فرهنگی کشور که در وبلاگ هاست خواهد آمد؟!