طرح تابستانی حجاب
با شروع فصل گرما، همچون سالیان گذشته طرح برخورد با آنچه بدحجابی نامیده می شود از روز اول اردیبهشت به اجرا گذاشته شد.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
فیلم مستندی از دستگیری یه دختر به خاطر بدحجابی (پنجشنبه6اردیبهشت-تهران) ـ۱۰۹۴۱ کلیک
rapidshare.com
با گوشی موبایل مخفیانه گرفته شده... لینک در یوتیوب : http://youtube.com/watch?v=gj7_q97dqek فرمت 3GP برای گوشیهای موبایل : http://rapidshare.com/files/28123624/emruz.tehran.3gp
التماس يك كودك براي مادر بدحجاب ! ـ۴۳۶۹ کلیک
masihalinejad.blogfa.com
فقط چند ثانيه به اين عكس دوست نازنينم نگاه كنيد، نه به زني كه حجابش مورد اعتراض خواهران نيروي انتظامي است واينك مشتهايش، چادر مامور را به نشان التماس در مقابل پله هاي ميني بوس حامل بدحجابان، گرفته است. در امتداد مشت مادر، مشت كوچك ديگري هم به چادر مامور، چنگ انداخته است، كودكي كه شانه هايش اگرچه براي تحمل اين همه تحقير شدن و تحقير شدن كوچك است اما زير دست و پاي مامور و مادر ، حالا ديگر چنان شانه هايش را خم كرده كه گويي سنگيني بار فصل سردي از تارخ، از هم اكنون كمرش را شكسته و دارد ضجه مي زند. براي تحريك احساسات نيست اگر بگويم؛ هم صداي زنگ گريه اش را مي شنوم و هم صداي شكستن استخوانهاي كوچكش را. با او تحقير شدم و با او ضجه زدم...
جریمه بد حجابی ـ۴۳۲۱ کلیک
hostedpictures.com
آخرین سفارش یک بازنشسته برای بیرون رفتن این کاریکاتور متعلق یه ماهنامه ی "گل آقا" است.
بر جد آبادتان لعنت ـ۸۸۱ کلیک
sibiltala.blogspot.com
افتاده اند در خيابان ها زن ها را می برند به جرم بد حجابی. تحقيقات علمی می کنند و انواع بد حجابی را تقسيم بندی روانی می کنند. حتی ديگر زمان خواهران زينب، که استون به دست لاک های مردم را پاک می کردند هم نيست. اینها امروز خواهرانمان را فرستاده اند دانشگاه علم روانشناسی-اسلامی بياموزند که روان بد حجابان را تاديب کنند. بر جد آبادتان لعنت! بر جد و آباد تمام کسانی که این اسلام مدرن شده تان را تئورايز کرده اند لعنت!
بای ذنب ـ۹۲۲ کلیک
blog.malakut.org
الآن تکه فيلمی را ديديم از صحنهی برخورد (!) برادران پليس با دختری که به تشخيص آنها بدحجاب بود. دخترک ضجه میکشيد که نمیآيم. زنکهای پليس به زور میکشاندنش وسط خيابان که بچپانندش توی بنز. دخترک فرياد میزد نمیآيم، نمیخواهم. مردم هم آشفته و پريشان جمع شده بودند به نظاره و کاری از کسی بر نمیآمد. شبام ويران شد. مشمئزکنندهتر از اين صحنه نديده بودم. جوری با دخترک رفتار میکردند که با يک قاتل، با يک آدمکش رفتار میکنند. نمیدانم اينها را کدام با شعوری که دردِ دين دارد میخواند.
احمدی نژاد قبل از ریاست جمهوری: آیا مشکل کشور نوع لباس پوشیدن جوانان است؟ ـ۴۶۴ کلیک
youtube.com
فیلم مصاحبه انتخاباتی احمدی نژاد در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو
اگر چادر خوب است خودتان سر کنید ـ۱۰۱۳ کلیک
azarestaan.blogspot.com
خوشحال می شم روزی رو ببینم که به اون پیرمرد کریهی که سر کوچه امروز به من با حالت اشمئزاز گفت : خودت رو بپوشون ، خودت رو بپوشون ، چادری بدم که خودش رو خوب بپوشونه! و مزه ی خوشمزه اش رو در گرمای تابستان تهران به تمامی درک کنه.
اعتراض به نیروی انتظامی ـ۵۹۳ کلیک
petitiononline.com
ما به نحوه برخورد نیروی انتظامی با زنان ایران در زمینه بد حجابی اعتراض داریم.
بخاطر همراه نداشتن قباله ازدواج بازداشت شدم ـ۱۱۹۷ کلیک
yaghiha.blogfa.com
دستشو گرفته بودم و داشتیم با هم صحبت می کردیم. که یک دفعه خانمم دستشو از دستم جدا کرد و خشکش زد. ایستادم و نگاهش کردم که: چی شده؟ حرفی نزد. مسیر نگاهشو که گرفتم دیدم دوتا مامور انتظامی به طرفمان دارند می آیند. - چرا شما دوتا دست همدیگه رو گرفتین. فکر کردین اینجا شانزه لیزه س؟ نگاهی به آنها کردم. هنوز منگ بودم. نمی دانستم چی بگم چون خودم را برای چنین چیزی آماده نکرده بودم. - چی جناب؟ - چرا دست همدیگه رو گرفتین، دوست دخترته؟ چه رژی هم زده!!
این خانم که در هنگام تبلیغات انتخاباتی کنار آقای رفسنجانی نشسته با حجاب است یا بدحجاب؟ ـ۱۵۴۵ کلیک
farsnews.net
چرا هم اکنون آقای رفسنجانی درباره برخوردهای متعدد با جوانانی که مانند همین خانم کناردست او لباس پوشیده اند؛ سکوت اختیار کرده است؟ جز این است که فعلا به وجود این به اصطلاح مانکنهای خیابانی نیازی نیست؟ عکسهای تکمیلی را در بخش نظرات ببینید