رفع توقیف روزنامه «شرق»
دادگاه مطبوعات پس از دريافت نظر هيات منصفه، روزنامه شرق را رفع توقيف و مديرمسوول آن را به پرداخت جزاي نقدي محكوم كرد. مهدي رحمانيان، مديرمسوول روزنامهي «شرق» گفت: پس از مذاكره و جمعبندي با تيم مديريتي روزنامه شرق نظر خود را دربارهي انتشار مجدد روزنامه اعلام ميكنیم
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
روزنامه «شرق» رفع توقيف شد
ـ۱۸۳ کلیک
asriran.com
دادگاه مطبوعات پس از دريافت نظر هيات منصفه، روزنامه شرق را رفع توقيف و مديرمسوول آن را به پرداخت جزاي نقدي محكوم كرد.
روزنامه شرق دوباره منتشر مى شود
ـ۴۷ کلیک
www2.dw-world.de
مهدى رحمانيان مدير مسئول شرق را به پرداخت ۹۰۰ هزار تومان جريمه نقدى محكوم كرد و راى به رفع توقيف آن داد.
طلوعی دوباره برای آفتاب «شرق»
ـ۲۸ کلیک
blog.behrang.net
برايم سؤال است. آيا در قوانين ايران، چيزى به نام «اعاده حيثيت» يا «جبران خسارت ناشى از تصميم غلط» هم وجود دارد!؟ آيا کسى مىتواند هيأت نظارت بر مطبوعات را به جرم توقيف ششماهه بىدليل شرق، مورد بازخواست قرار دهد؟ بحث تنها ضرر اقتصادى مديران و بيکارى و سرگردانى شاغلان نيست. من مخاطب «شرق» هم ضرر ديدهام؛ و کشور هم! چرا که در اين شش ماه، منبع اصلى من براى آگاهى يافتن از اخبار و مسائل، از يک رسانه داخلى به نام «شرق» به رسانههايى از آن سوى مرزها تغيير پيدا کرده است.
شرق و شهروند آمدند / اکبر منتجبی
ـ۶۸ کلیک
akmont.blogfa.com
الان پرسش اصلی همه این است که روزنامه شرق از کی منتشر خواهد شد. با توجه به اخباری که دارم فکر می کنم پایان فروردین این اتفاق صورت نخواهد گرفت. دلایل فنی مختلفی دارد. اما موضوع دیگر هفته نامه شهروند از فردا در تمام کیوسک های روزنامه فروشی منتشر خواهد شد. آن را از دست ندهید. سردبیر محمد قوچانی است و رییس شورای سیاست گذاری آن محمد عطریانفر است. قرار است که مطالب آن را نیز به صورت HTML از شب عید بر روی سایت آن بگذارند . که در این باره خبر می دهم.
یک حال جدید به هاشمی؟
ـ۱۰۲ کلیک
www.baztab.com
فائزه هاشمی (به عنوان مدیر مسوول روزنامه زن)، روزنامه شرق و کرباسچی (روزنامه هممیهن) در عرض یک هفته تبرئه و رفع توقیف شدند! به نظر شما کمی عجیب نیست؟ آیا توافقاتی صورت گرفته؟ یا چون کار از کار این روزنامهها گذشته قضیه را ول کردهاند؟
آزادی؛ خجسته آزادی-کریم ارغنده پور
ـ۵۰ کلیک
www.futurama.ir
به مناسبت رفع توقیف از روزنامه های شرق و هم میهن
اما و اگر برای انتشار دوباره شرق
ـ۴۴ کلیک
manand.blogfa.com
خیلی اما و اگر وجود داره که شرق دوباره پرانرژی روی دکه ها ظاهر بشه.اما حتما این تصمیم را کسانی می گیرند که بانیان انتشار آن بودند.ما خبرنگارها فقط می تونیم امیدوار باشیم که روزنامه مون منتشر بشه تا بتونیم دوباره بنویسیم
این لوگو حرمت دارد / محمد جواد روح
ـ۴۶ کلیک
javad.30morgh.org
درباره فرجام شرق / «شرق» گرچه در عرصه سیاست، تریبون مهم اصلاحطلبان و در عرصه فرهنگ ملجاء و پناهی برای روشنفکران بود، اما نه صرفا آن تریبون بود و نهتنها، آن پناه. «شرق» نمادی بود از باهم بودن، گفتوگو کردن و در نهایت، راه میانه را برگزیدن. ابعاد این گفتوگو را پیش از این باز کردهام.
سنت سالنامهنويسي و يادي از شرق / محمد قوچانی
ـ۴۲ کلیک
akmont.blogfa.com
صداي پاي بهار را هر كس از جايي ميشنود؛ يكي از صداي ترقههاي چهارشنبهسوري، يكي از صداي ترانههاي پرندگان، يكي از نواي چكههاي برفهايي كه آب ميشوند و ما اهل مطبوعات از ويژهنامههاي روزنامهها و مجلهها. در سالهاي اخير لذت عيد براي من جز به يك چيز لمس نميشد و آن چيزي بود كه ما سالنامه شرقاش ميخوانديم. سنت سالنامهنويسي در مطبوعات ايران سابقه دارد.