چهلمین سالگرد دستگیری و تیرباران چه گوارا
امروز در چند کشور آمریکای لاتین مراسم یادبود چهلمین سالگرد دستگیری و تیرباران ارنستو چه گوارا، از قهرمان های انقلابی کوبا و یکی از شخصیت های نمادین دهه های اخیر برگزار می شود.
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
چهگوارا در شوروی ( سری فیلم)
ـ۵ کلیک
www.russianfootage.com
ما همه چهگوارا رو دوست درایم مگه نه؟ ;)
یک البوم عکس دیگر از چه گوارا
ـ۱۸ کلیک
abcnews.go.com
ولی نه یه آلبوم معمولی- من خودم سالهاست عکس های چه گوارا رو جمع میکنم ولی اکثر این عکس ها رو ندیده بودم
محبوبیت روزافزون چه گوارا در چهلمین سالگرد تیرباران او
ـ۷ کلیک
www.bbc.co.uk
امروز در چند کشور آمریکای لاتین مراسم یادبود چهلمین سالگرد دستگیری و قتل ارنستو چه گوارا، یکی از قهرمان های انقلابی کوبا و یکی از شخصیت های نمادین دهه های اخیر برگزار می شود.
چه گوارا: همیشه انقلابی
ـ۳۳ کلیک
radiozamaneh.biz
سال پیش، هشتم اکتبر ۱۹۶۷، چه گوارا در کوهستانهای بولیوی دستگیر شد و سپیدهدم روز بعد توسط ارتش بولیوی به طرز فجیعی کشته شد. بعد از گذشت چند دهه از مرگش، تصویر افسانهای او در سرتاسر جهان و بر روی میلیونها تیشرت نقش بسته است.
ویدئويي از چه گوارا (به مناسبت سالروز درگذشت)
ـ۱۱۶ کلیک
www.youtube.com
ویدئویی که در ادامه مشاهده می نمائید، ترکیبی از فیلم، موزیک و عکس می باشند، که گوشه هایی از زندگی و فعالیت سیاسی پربار او در عمر کوتاهش را به تصویر می کشد.
زندگینامه چه گوارا (ویکی پدیا)
ـ۴۷ کلیک
fa.wikipedia.org
(به مناسبت سالروز در گذشت چه گوارا)....دکتر ارنستو رافائل گوارا دلاسرنا (زاده ۱۴ ژوئن، ۱۹۲۸ - درگذشته ۹ کتبر، ۱۹۶۷) که معمولاً بهعنوان چهگوارا یا الچه شناخته میشود، یک انقلابی مارکسیست ِ متولد آرژانتین بود. گوارا یکی از اعضاء جنبش ۲۶ ژوئیه ِ فیدل کاسترو بود. این جنبش در سال ۱۹۵۹ قدرت را در کوبا بهدست آورد. گوارا چندین پست مهم را در دولت جدید کوبا بر عهده داشت و پس از آن با امید برانگیختن انقلاب در دیگر کشورها کوبا را ترک کرد. وی ابتدا در سال ۱۹۶۶ به جمهوری دموکراتیک کنگو رفت و سپس به بولیوی سفر کرد.....
روزی که چه مرد
ـ۳۹ کلیک
www.fararu.com
گزارش تصویری و زندگی نامه "چه" به مناسبت سالروز مرگ ارنستو چه گوارا