ٔNo War
جنگ نه!
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
من جنگ نمی خوام،من هسته ای هم نمیخوام، من فقط میخوام زنده بمونم! ـ۱۵۵ کلیک
doxdo.net
۲-۳هفته پیش خواب میدیدم که از پشت دیوار خونه مون ۲۰۰-۳۰۰تا موشک دوربرد به سمت خلیج شلیک می کنن و من دستپاچه بودم که به محض اصابت این موشکها به اهدافشون ، جوابگویی با کیه؟،من و زنم و یسنا کوچولو باید چه خاکی به سرمون بکنیم؟ در همون وضعیت خواب به واکنشهای جهانی و دیپلماسی و این جور خزعبلات فکر می کردم، صبح اون روز چیزی به زنم نگفتم که نگرانش نکرده باشم ولی با همکارها و دوستان از کابوس دم صبحم زیاد صحبت کردم وهر کسی به فراخور خودش از نگرانی تا پوزخند یک چیزایی گفت……
آيت الله منتظری گفت وی طرفدار برقراری مناسبات ايران با آمريکاست ! (+ مصاحبه) ـ۱۲۱ کلیک
voanews.com
در ايران، آيت الله حسينعلی منتظری، روحانی ارشد ناراضی، بشدت از دولت ايران انتقاد کرده است و ميگويد اين دولت اسلام را بدنام ميکند. آيت الله منتظری به بخش فارسی صدای آمريکا گفت گروهی کوچک از افرادی بی صلاحيت کشور را می گردانند، که مردم را به زندان می اندازند وآنان را از حقوق خود محروم ميکنند. آيت الله منتظری همچنين گفت دولت ايران بايد در اختلاف بين المللی بر سر برنامه اتمی تهران، آنچه را که تحريک کشورهای ديگر ناميد، متوقف کند. آيت الله منتظری سرشناس ترين زندانی وجدان در ايران محسوب م...
No War ـ۱۴۳ کلیک
carpediem.atnima.com
متن زیر ترجمه سخنرانی سر چارلی چاپلین در پایان فیلم دیکتاتور بزرگ است؛ توصیه میکنم این کلیپ سه دقیقهای را هم حتماً ببینید؛ تنها صحنهای که چاپلین از نقش کمدی خودش بیرون میآید و بدون واسطه و خارج از نقش، با تماشاگر صحبت میکند: «من متأسفم اما نمیخواهم امپراتور شوم؛ این کار من نیست. من نمیخواهم به کسی دستور دهم یا جایی را فتح کنم. اگر ممکن باشد من دوست دارم به همه کمک کنم، یهودی، بیدین، سیاه، سفید ...»
بر ضد جنگ تومار امضا کنید! ـ۱۵۴ کلیک
persianpetition.com
امضا کنید در وبلاگتان لینک دهید. متنشم اینه: دولتمردان ایران و آقای جرج بوش در طی روزهای اخیر زمزمه و شایعهی حملهی نظامی آمریکا به ایران در همه جا به گوش میخورد.من به عنوان یک ایرانی که میهن و هممیهنانام را دوست دارم به هرگونه حملهی نظامیِ آمریکا علیه ایران اعتراض میکنم و مخالفم.همین!
موش ها و آدم ها ـ۱۱۶ کلیک
jomhour.org
ناو هواپیمابر استینس و کاروان کشتیهای جنگی همراهش روز سهشنبه بندر برمرتون در ایالت واشنگتن را ترک کردند تا به ناو هواپیمابر آیزنهاور در خلیج فارس ملحق شوند.پیش از این نیز کشتی مین روب "گلادیاتور" نیز به خلیج فارس رسیده تا به شش کشتی مینروب آمریکایی و انگلیسی دیگر در این منطقه ملحق شود.از سوی دیگر در ایران منوچهر متکی دیروز سه شنبه با حضور در مجلس اذهان نمود که "خاورميانه درحال ورود به يك موقعيت جنگي است". در حالی که در ساعات پایانی شب گذشته احمدی نژاد در مصاحبه با بخش ویژه خبری شبکه دو مدع...
عکسهايی از تظاهرات ضد جنگ در واشنگتن ـ۲۵۹ کلیک
bbc.co.uk
تقریبا در نیمی از عکس ها ایرانیان فعال برای جلوگیری از جنگ آمریکا با ایران دیده می شوند./جنگ نمی خواهیم!