نتایج انتخابات ۲۴ آذر ۸۵
نتایج، واکنش ها و اخبار پس از برگزاری انتخابات شورای شهر و خبرگان رهبری
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
داستان تقلب جدی است: روایت ابطحی را از رایسازیها و حذف ها بخوانید. ـ۳۳۴ کلیک
webneveshteha.com
توسلی را از لیست حذف کردهاند و اصلاحطلبان را هم به همچنین. بخوانید.
وزير كشور:تمايل شخصي من توفيق جريان اصولگراست ! ـ۱۲۴ کلیک
emruz.info
بازم به نقل از سايت امروز : وزير كشور گفت كه به لحاظ اعتقادات و گرايشهاي آرماني به جريان اصولگرا تعلق دارد و تمايلات شخصي وي توفيق بيشتر اين جريان است.
کروبی: مگر صندوق رأی تقار ماست است که گم و بعد از مدتی پیدا شود؟! ـ۲۲۸ کلیک
noandish.com
خداییش این آقای کروبی در هر انتخابات جملات قصاری میزند که من یکی کلی حال میکنم.
خبر فوری : اعلام نتایج طراحی شده ـ۱۹۴ کلیک
shahrefarda.com
به گفته يك منبع آگاه قرار است در اين اعلام نتايج اوليه، از 15 كرسي شورا، 7 كرسي به ائتلاف حاميان دولت ( رايحه خوش خدمت )، 6 كرسي به هواداران قاليباف، 2 كرسي به ائتلاف اصلاح طلبان اختصاص مي يابد و 2 نفر باقي مانده هم مستقل اعلام شوند. چنين تركيبي را پيش از اين سايت ها و منابع خبري نزديك به دولت، اعلام كرده بودند و تحقق چنين تركيبي نگراني نيروهاي سياسي را كه قبل از اين هم در باب سلامت اانتخابات هشدار داده بودند، بيش از پيش برانگيخته است.
اخراج و دستگیری ناظرین ستاد ائتلاف اصلاح طلبان در سایت های شمارش آراء ـ۷۵ کلیک
emruz.info
سایت آیت الله سعیدی:اخراج ناظر ستاد اصلاح طلبان سایت تربیت معلم مفتح(شهرری):اخراج ودستگیری ناظر ستاد اصلاح طلبان توسط پلیس امنیت سایت فیاض بخش:اخراج ناظر ستاد اصلاح طلبان سایت پژوهشکده:اخراج ناظر ستاد اصلاح طلبان.
آبجی - کارتون روز ـ۴۴۳ کلیک
nikahang.blogspot.com
تلاش احمدینژاد برای رساندن خواهرش به صدر ليست تهران
خودداري وزارت كشور از اعلام پيروزي قطعي اصلاحطلبان ـ۱۶۶ کلیک
shahrefarda.com
بر اساس تازهترين خبرهاي رسيده از ستاد انتخابات وزارت كشور شمارش آراي شوراي پايتخت به پايان رسيده و نتيجه قطعي حاكي از آن است كه اصلاح طلبان اكثر كرسيها را تصاحب كردهاند .
انتخابات نگو، بگو فاجعه ـ۹۵ کلیک
alpr.30morgh.org
... خلاصه اوضاع خیلی قاراشمیش است؛ چیزی در حد فاجعه. واقعا بی کفایتی دولت را با چشم خودم دیدم در این انتخابات. اینقدر بی کفایت بودند و بی حساب کار کردند که حتی نفهمیدند رنگ هر یک از این سه انتخابات باید مشخص باشد و همان رنگ به برگ رأی، برچسب صندوق و لیست اسامی اختصاص یابد. این را هم نفهمیدند و مردم را تمام روز جمعه گیج کردند. نمونه هایی از این دست بسیار است. ولی بگذریم. به هرحال به زودی ستاد انتخابات مجبور خواهد شد نتیجه نهایی آرا را اعلام کند، و پس از آن باید منتظر رو شدن تخلفاتی بود که چشمه...
رایحه خوش خدمت شکست را پذیرفت ـ۲۰۴ کلیک
aftabnews.ir
«امیررضا واعظی آشتیانی» با انتقاد از اظهارات برخی حامیان احمدینژاد در زمان انتخابات، تاکید کرد «آنهایی که میگفتند 30 میلیون نفر در انتخابات به لیست حامیان احمدینژاد رای میدهند، خود باید پاسخگوی اظهاراتشان باشند».
ابطحی:اگر کاندیداها امشب نخوابند اوضاع بد نیست ـ۲۰۱ کلیک
webneveshteha.com
وضع اصلاحطلبان ظاهرن بد نیست. خوشگلای من در تهران، تا یه ربع دیگه وقت هست. پاشید برید رای بدید به لیست اصلاحطلبا. خیلی پیام داره. اشتباه نکنید.